maanantai 11. joulukuuta 2017

Testijuoksu 10km

Tuli eilen vedettyä hieman liukkaalla kelillä 10 kilometrin testijuoksun. Aika painui siihen 1,10h mikä oli ihan ok. Lähdin aika rauhallisesti liikkeelle, kun en uskaltanut niin vauhdikkaasti lähteä, että jaksaa tuon matkan juosta loppuun asti. Mutta olisi varmaankin rahkeet riittänyt jos olisi vähän lujempaa mennyt. 
Nyt olen puoli vuotta treenanut säännöllisesti ja olen tyytyväinen siihen, että jaksoin tuon matkan kokonaan mennä ja nyt haaveenani olisi osallistua ensi keväänä kympin juoksumatkoille. Tästä vaan lähetään rakentamaan kuntoa entistä enemmän kohti kilpailuja. 

Pari kuukautta sitten tein cooperi testin pitkästä aikaan ja matkaa kertyi 1,700km ja sykkeet oli siinä 147-165 tuntumassa. Pidin siinä aerobisen ja anaerobisen rajoissa. Sitten pari viikkoa sitten kokeilin uudestaan samoilla sykelukemilla niin pääsin 1,900km että 200 m tuli parannusta edelliseen. Nyt pidän 3 viikon huilin ja senjälkeen jatkuu kunnon rakentaminen. Tietysti joudun pitämään liikkuvuutta yllä, että käyn kävelemässä ja työnkautta nyt tulee liikuttua koko päivän mikä on ihan hyvä asia. Sitten tietysti lihaskuntoa pidän yllä, mutta muuten ihan rauhallisesti otan nämä kolme viikkoa. 


Voin myöhemmin postata erillisen harjoitusohjelman, jolla pääsee kympin kuntoon. 


Lunta ainakin vielä Pohjanmaalla ja kuva on otettu viime viikolla




-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti