sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Miksi aloin bloggaamaan



Äitiyslomalla ollessani päivät meni pienen vauvan kanssa kotona ja välillä pääsi käymään salilla ja ulkoilemassa.
Kun olin hetkeksi aikaa työelämästä poissa ja kotona vaan kaiketpäivät melkeinpä niin mietin, että alkaisin bloggaamaan ja jakamaan muille omaa tietoutta treeneistä ja myös meidän elämästä. En ollut aikaisemmin kirjoitellut ja etsin netistä paljon tietoa kuinka luoda sivut, asetukset, taustakuva yms. ja viikon verran meni, että sain kaikki kohdille ja opin käyttämään. Aina pala kerralla jotain uutta tietoa, kun en kerralla heti ehtinyt tekemään näitä sivuja. 

Itselläni toimii tämä blogger alustana, ja koetin aluksi muistaakseni tehdä simplesite sivustolle ja tein sinne tunnukset yms. mutta jotenkin hankala ja sekava niin tämä blogger on ollut toimivin ja selkein, kunhan vaan opettelee.

Sen jälkeen siirsin aika pian sivuston suomen blogiin ja ne hyväksyivät sen. Pääsin siellä melkeinpä top 10 listalle, kun paljon postasin. 

Seuraavaksi selvitin kuinka voisin mainostaa tuotteita mitä minun sivustolla pyörii niin tradetrackerin kautta otin yhteyttä ja ne hyväksyivät, että alan mainostamaan heidän tuotteita. Klikkauksilla itse saan rahaa niistä. Olen aikaisemmin mainostanut jossain teksteissä ja liittänyt siihen heidän tuotteensa sisältäen kaupallista tavaraa. 

En ole pariin vuoteen päivittänyt tänne mitään, mutta nyt taas koetan olla ahkerampi. Ainakin lupaan olla : D



Kevään odotusta : )









-Heidi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti