torstai 11. elokuuta 2016

Reissuun Pirkanmaalle jälleen!

Pahoittelut etten ole tänne hetkeen kirjoitellut. On ollut nyt kiirettä ja en ole päässyt koneen äärelle kauaksi aikaa uppoutumaan blogiteksteihin. Nyt pikainen postaus kun Niilo nukkuu päikät tällä hetkellä. :) 
On ollut nyt enemmän pojan perään katsomista, kun on oppinut ryömimään ja on tietysti joka paikkaa menossa. :D Viikon olen nyt ollut Niilon kanssa kahdestaan, kun Mika sai töitä ja aika paljon sitten on enemmän vauvanhoitamista yms. Niin ei itselle päivisin jää niin paljon sitä omaa aikaa, kun hetkeksi. Hyvin ollaan muutenkin pystytty jakamaan työt, varsinkin kun Mikakin hetken aikaa oli kotona. 

Mutta huomenna olisi kahenkeskeistä lomareissu suunnitelmaa, sillä lähetään Tampereen Sokos Hotelli Torniin ja pari yötä siellä. Lähdetään tänään illalla minun perheeni luokse niin ollaan siellä huomiseen asti ja sieltä Tampereelle. Parempi niin Niilon kannalta, että ehtii vähän tottua kun ollaan sen kanssa kylässä niin ettei heti vaan jätä sitä sitä sinne ja lähetään menemään. Vielä ainakin on mennyt hyvin, ettei ole alkanut vierastamaan.

Palaan ensi viikolla ja kirjoittelen viikonloppu reissusta ja muista jutuista. :) Tuli nopeasti kirjoitettua, että toivottavasti saatte selvää. :D

Niin pitääpä testata Jutta Gustafsbergin suunnittelemaa kuntosalia siellä, saa nähdä että millainen on. :) Kuulemma saa sen laatiman saliohjelman, mitä hotellin sivuilta luin, mutta maksaa tietysti. Ehkäpä sitä ilman pärjää. :)


-Heidi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti