keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Päivityksiä arjesta

Pahoittelut, että en ole viime aikoina kovin ahkerasti kirjoitellut tänne. On ollut tässä kaikenlaista puuhaa ja varsinkin nyt kun olen palannut töihin, niin on jäänyt kirjoitukset vähemmälle.
Mutta tosiaan kuulumisia, niin Niilolle järjestettiin hoitopaikka päiväkodista ja on osan päivästä siellä ja välillä arkisin on kotona, jos minulla sattuu olemaan vapaapäiviä tai iltavuoroja, kun teen 2-vuorotyötä. 

Kotona päivät menee Niilon kanssa ja kotiaskareissa. Nyt on Niilon puettaminen vaikeutunut ja joutuu varaamaan enemmän aikaa kuin ennen. Kokoajan on menossa, eikä pysy paikoillaan. Myös eroahdistusta on tullut enemmän ja itkee perään jos liikun vähänkin muualle. Nyt on tässä hiljattain oppinut seisomaan tukea vasten ja kovasti yrittää kävellä. :) 


Huomasin, että olen saanut lisää seuraajia blogiini. 
Joten Tervetuloa uudet lukijat! :)  Kirjoittelen jatkossakin tänne urheiluaiheisia asioita, samalla jakaen treenivinkkejä, hyvinvoinnista, ravitsemuksesta yms muusta normi liikunnasta, että ei mitään hifistelyä fitness aiheisilla jutuilla.  Myös arjenkuulumisia kerron tänne. 





Käytiin juoksuradalla 



-Heidi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti