perjantai 7. huhtikuuta 2017

Juoksukuntoon!

Tein tänään pitkästä aikaa muutaman kilometrin juoksulenkin totutella, että miltä tuntuu. Mutta voin sanoa, että ihan helposti meni. Syke vaan herkästi kipusi korkealle, kun yrittäisi pitää sen matalalla. Olen tässä miettinyt, että joko jatkan salilla käyntiä kasvattaen lihasmassaa tai joko vaihtaisi ihan kestävyyspuolelle. Koska haluaisin taas kovasti kilpailla jossain lajissa, mutta kun miettii niin jos kävisin salilla niin ei ole mitään sellaista lajia, joka kiinnostaisi kilpailumielessä. Esim. fitness tai painonnosto yms. niin ei oikeen sytytä.
Taas kestävyyspuolelta niin juoksu kiinnostaa ja ennenkin tullut kilpailtua eri pituisilla matkoilla. Sitten kun tiedän paljon lajista ja olen pienestä pitäen treenanut.
Mutta toisaalta olen hurahtanut salilla käyntiin tässä parin vuoden aikana ja haluan samalla tuloksia siinä, mutta kaikkea ei voi valita, jos taas aloitan lenkkeilyn niin lihas tavallaan katoaa. 

Kauhea pohtiminen... välillä tulee tämmösiä hetkiä, että mitä sitä haluaa tehdä. :D Mutta tosiaan tällä hetkellä haluan kilpailla.





Onko muilla samanlaisia ajatuksia?
-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti