keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Vaikuttaako korona arkeen?

Meillä ei ole oikeestaan vaikuttanut hirveästi arkeen. Molemmat kumminkin käydään töissä ja pystyy ulkoilemaan ja treenata kotona vaikkapa kuntopiiriä tehdessä. 
Ainoastaan kaupassa koetan käydä aika myöhään, ettei ole niin paljon porukkaa. 
Nythän ei ravintoloihin/kahviloihin pääse, eikä viitsi edes mennä. Muutenkin nykyään käydään aika harvoin ravintoloissa syömässä. Joskus ennen tuli käytyä joka viikonloppu melkeinpä. Mutta siitäkin menee jotenkin maku, eikä mulle oo mitenkään glamouria nuo paikat. Perusarkea sekin jos joillakin on tyyli mennä tai syökö kotona. Muuenkin lapsen kanssa opetetaan, että kotona syödään ja niin on meillekin opetettu. Joskus tietysti voidaan käydä niin pysyy mielekkäänä. 

Ainoa mikä olisi hehkeää niin päästä ulkomaille. Minua niin kiinnnostaisi matkustella ympäri maailmaa. Nyt tässä meinasin, että olisi kesällä lähdetty viikoksi Norjaan tai kenties (huippuvuoret) tai Islantiin. Olen paljon etelässä käynyt niin välillä olisi kiva nähdä vaikkapa jäävuoria, eläimiä. Paikat joissa olen muuten käynyt ovat: Gran Canaria, Lanzarote, Rodos, Lontoo, Unkari, Ruotsi, Viro ja New York. 
Voisin joskus niistä matkoista postata ja kuvia myös löytyy matkoilta. 


Lanzarote 





-Heidi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti