tiistai 12. toukokuuta 2020

kuinka blogini voi?

Katselin tässä vanhoja tilastoja kuinka moni on lukenut tätä minun blogia alusta näihin päiviin asti niin yli 6000 henkilöä. Ja päivän huippu on yli 600 katsojaa. Jihuu! :)

Enimäkseen johtuu siitä, kun olen pitänyt Suomen blogissa omaani ja ollut aikoinaan top 20 listalla urheilu kategoriassa. 
Ajattelin pian liittää sen uudestaan sinne, kunhan päivittäisi treeneistä enemmän. Tämäkin on nyt ollut niin piilossa, ettei lukijoita ole ollut ja poistin joitain vanhoja päivityksiä myös millä ei tee mitään myöhemmin. 

Olen pitänyt urheilusta pienestä pitäen. Ensimmäisiä muistikuvia oli, kun isä meni jonkun kaverin kanssa pelaamaan tennistä ja olin "pallotyttönä" eli keräämässä verkon yli palloja. :D  Olipa ainakin jotakin tekemistä, taisin olla 3 ikäinen. Myös potkittiin kavereiden kanssa pihalla jalkapalloa yms muuta tai heiteltiin koreja. Muistan, että paljon oltiin ulkona ja oli ystäviä pihapiiristä.

Alle kouluikäisenä harrastin jotain telinevoimistelun tyylistä hetken aikaan. Sitten yleisuhreilua 7 vuoden kieppeillä ainakin 16v ikään asti. Lentopalloa pelasin 3 vuotta ala-aste aikoina ja sulkapalloa vuoden yläkoulu ikäisenä. 

Tietysti kaikkea muita lajeja oli kouluaikoina ja vapaalla myös tehnyt vaikka mitä esim. hiihtämässä kävin enemmän tai vähemmän, vaikka en kaikissa seuroissa ollut mukana. 
Mutta oikeestaan melkein kaikki tullut tutuiksi, myös tekniikan osalta. 




-Heidi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti