tiistai 26. huhtikuuta 2016

Lihasjumeja

Tänään kävin klassisellahierojalla, kesti tunnin verran kun hieroi koko kropan. Oli lihasjumeja hartioissa, niskoissa ja reisissä, mutta ei se tullut yllätyksenä kun aikasemmin tässä vuoden sisällä on joutunut käymään fyssarilla jalkakivun takia, ja se johtu ihan takareisien kireydestä ja joskus ennen ollut alaselkä kipeä. Varsinkin tuli aina treeneissä kun juoksi kovempia vetoja niin joka kerta oli sitten pari päivää kipeänä niin syy selvisi, että etu- ja takareidet jumissa.

Pitäisi vaan muistaa venytellä useammin ja suosisia noita hieronta palveluita, varsinkin kun treenaa! Ei ollut ihan rentouttavaa, koska jumeja oli, ja nyt tuntuu lihakset vähän arilta että on jotain tehty. No ensi viikolla on taas seuraava aika, onneksi pääsee paljon halvemmalla kun varasin harjoittelijalta ajan. On vain 10e/1h. Nyt maksoi 40e/h.








Tämmöinen foam roller olisi hyvä hankkia. :)



Käytiin tänään myös vaunulenkillä. Huono keli on ollut koko päivän, harmaata ja räntää satoi kun käytiin vaunuttelemassa. Nyt taas tulee lunta parhaillaan. Ei tunnu siltä, että olisi kevät.

Räntäkeli


-Heidi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti