perjantai 22. heinäkuuta 2016

Reissu kuulumisia

Tiistaina juhlittiin minun 26-vuotispäivää, ihan perheen kesken, ja äiti tuli meillä pyörähtämään kakkukahveilla.

Keskiviikkona lähdettiin reissuun Tampereen Härmälä camping alueelle. Oltiin pari vuorokautta siellä, että tultiin tänään illalla kotia. Alunperin oli tarkoitus mennä viikonloppuna, mutta katsottiin säätiedotteesta että olisi luvattu pilvistä ja ukkosta, niin päätettiin mennä viikolla.
Saavuttiin keskiviikko iltana leirintäalueelle, kirjauduttiin sisälle 3 hengen mökkiin ja saatiin aika läheltä rantaa. Mökki oli pieni ja ahdas, mutta ei meitä haitanut, kun tiedettiin että minkälainen on varauksen yhteydessä. 
Mutta todella viihtyisällä paikalla, lähellä Pyhäjärven rantaa jossa on pari tilaussaunaa, toisessa saunassa aidattu pihaterassi ja grillipaikka. Uintipaikka oli lapsiystävällinen, aika kauaks sai mennä että ei olisi ylettänyt pohjaan.

Harmi vaan, että aurinko oli piilossa suurimman osan ajasta ettei rantakeli ollut, paitsi silloin keskiviikkona oli lämmintä.
Säätiedote näytti aluksi toista. :D

Alueella oli yksi ravintola, josta sai mm. hyviä pizzoja. Sitten oli ulkoterassi, minigolfrata, suihkutilat, keittorakennus, beach volley kenttä, lasten leikkipaikka, paljon mökkejä, teltta ja karavaanari paikkoja.

Miinuksena oli se kun ei ollut kunnon aamupalaa, ja sekin oli kallista. Eikä vitriinissä ollut mitään leipiä yms. 
Piti lähteä etsimään aamiaista muualta.
Toinen oli se, että ei lounasta tarjoiltu, paitsi listoilta olisi saanut pizzaa ja nakkikoreja. Mutta ei mitään kevyempää ollut.
Olihan niissä mökeissä hellat, että olisi sitä ruokaa voinut itsekin tehdä. Mutta muuten ei mitään valittamista, ja ollaan pari vuotta sitten oltu siellä kahdestaan. :)


Menomatka meni yllätävän hyvin vauvan kanssa, ettei paljon kiukutellut. Päikkärit ajoittui justiin sopivasti kun lähettiin reissuun. Pysähdyttiin kerran ja 4 tuntia meni.

Paluureissulla pysähdyttiin kolme kertaa, käytiin Abc:llä aamupalalla, ja toisessa paikassa syötiin lounasta. Ennen perille pääsyä piti pysähtyä ja käydä kaupassa ostamassa lisää vaippoja, nimittäin Niilo oli paskat vääntänyt että oli body kakassa, ja sitä vielä levisi isän vaatteille. 
Kotia kun pääsi niin oli taas vääntänyt kakat ja läpi taas tullut. Oli sitten mun vaatteissa myös, että kirjaimellisesti olin paskassa. Justiin kun sain puhtaat vaatteet päälle, niin samantien pyykkiin. Ollut oikee kakkapäivä. :D













Näsinneula näkyi hyvin ja vasemmalla puolella Pyynikin torni



Syviä ja matalia kohtia oli pitkästi, mutta niin että ylettyi pohjaan



Pyhäjärvi









Niilo tykkäsi olla ja reissu meni hyvin :)



-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti