tiistai 26. heinäkuuta 2016

Vauva-arkea

Eilen oli niin väsy päivä, ettei oikee mitään saanut aikaiseksi, johtuen siitä kun Niilo herätti yöllä monta kertaa ja valvoi pari tuntia. Päästiin sitten aamuyöstä neljän aikaan nukkumaan! Ja herätys oli 07.30 :D Olisin niin halunnut jäädä nukkumaan!

Keitin pannullisen kahvia, että lähtisi päivä käyntiin. Ihan kooma olo, kun melkein aina on nukkunut hyvin, mutta varmaan valitti kuumaa kun täällä kämpässä on ja on tällä hetkelläkin 28 astetta, vaikka on kaikki ikkunat auki täällä yläkerrassa missä nukutaan. Mutta tosiaan olisi ollut tarkoitus tiskailla, mutta ei jaksanut, ja suunnittelin, että eilen olisin tehnyt juoksulenkin illalla, mutta ei energia riittänyt siihenkään. Pelkäsin vähän, että kuinkas menee seuraava yö.. Mutta onneksi viime yö meni normaalisti, ja itsellä niin energinen olo ollut.

Mietin, että kuinka sitä oikee jotkut jaksaa jos olisi niin, että vauva valvottaa öisin ja nukkuu päivät. Ihan vastasyntyneitä tarkoitin, kun niillä ei ole vielä sitä rytmiä. Mutta yleensä se löytyy 3-4kk iässä. Meillä nukkuminen ei ole ollut ongelma, mutta muistan alkuaikana joutu heräämään 2-3 kertaa yössä. Oonhan mäkin ollut väsynyt jotkut päivät jos oli useampia herätyksiä ja tuli katkonaisesti nukuttua. Mutta nyt Niilo nukkuu sen 8-9h putkeen jo useamman kuukauden. :)


Tänään taas on ollut ihan mukava päivä, lähdettiin koko perhe keskustaan tapaamaan Mikan serkkua Teroa ja hänen kaveria Riinaa. Hellettä oli 26 astetta. Piti varata Niilolle ruokia ja juomaa mukaan. Kierreltiin Riinan kanssa muutaman kaupan läpi. Ostin yhdet treenihousut ja Niilolle vaatteita. Käytiin sitten porukalla syömässä yhdessä rantaterassilla, etsittiin varjoinen ruokailupaikka. Sieltä sitten kotia, kun Niiloa rupesi kyllästyttämään ja väsy tuli. Mutta muuten vauvan kanssa meni hyvin. 

Jos nyt pian lähtisi juokemaan meidän lähimaastoon, ja ottaisi Niilon mukaan. :)





-Heidi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti