lauantai 1. heinäkuuta 2017

Huvittelua Powerparkissa






Tänään käytiin huvipuistossa Powerparkissa. Lähdettiin ajelemaan aamupäivästä ja otettiin matkanvarrella kyytiin minun sisarukset. Ajomatkaakaan ei ollut hirveästi, vaan päälle 40km.
Kelit suosi tällä kertaa ja oli hellettä koko päivän. Varattiin juotavaa, aurinkorasvaa ja pojalle hellehattu.

Niilolle ostettiin päiväranneke sitten minulle ja Mikalle aluelippu jolla pääsi joihinkin lastenlaitteisiin mukaan. Niilo näytti tykkäävän laitteista, eikä valittanut niihin menemistä, paitsi lopussa väsähti. 
Käytiin syömässä Canyon nimisessä pihviravintolassa ja ruoat olivat aika kalliita. Tilasin burgerin ja oli aika hyvin syömistä siinä. Jatkettiin sitten kierrosta ja käytiin vielä muutamissa lastenlaitteissa. Myös Röllikylässä käytiin ja nähtiin Rölli sattumalta. :D 

 Joskus vuosina 2008-2009 olen ollut tuolla töissä parina kesänä laitekuskina ja tämä paikka oli ensimäinen kesätyöpaikkani.
Silloin paikka oli kovasti nousussa ja joka vuosi tuli uusia laitteita. Muistan kun pienenä tuli käytyä tuolla alueella, oliskohan ollut vuonna 2002, niin silloin ihmeteltiin, kun oli vain pari laitetta peltojen keskellä, että mikä tivoli tuolla on. Silloin ei tiedetty vaikka Härmästä olin, mutta aika pian selvisi, että huvipuisto siihen tulee. :D Sielä oli ainakin music express, törmikset ja entinen lentävämatto. En muista oliko droppi siinä vai tulikohan seuraavana vuonna. Mutta hiekkatiellä nuo oli, eikä silloin osannut kuvitella, että kuinka iso tuosta alueesta tulee ja nyt se on Suomen kärjessä oleva huvipuisto.












-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti